Lähetystyö

Jeesus antoi seuraajilleen selkeän toimeksiannon evankeliumin julistamisesta kaikkialle maailmaan, Mark. 16:15, 16. Tähän päivään mennessä seurakunta ei kuitenkaan ole onnistunut saavuttamaan kaikkia Jumalan rakastamia kansoja ilosanomalla. Koska tehtävä on kesken, on jokaisen kristityn etuoikeus ja velvollisuus osallistua tämän perusmissiomme loppuun saattamiseen. Siksi lähetystyö on myös Keravan Helluntaiseurakunnan keskeisimpiä tehtäviä. Haluamme pitää mottonamme seuraavaa Lausannen julistuksen ydinkohtaa:

”Maailman evankelioiminen edellyttää, että koko seurakunta vie koko evankeliumin koko maailmalle.”
(Lausannen kaupungissa annettu kristittyjen yhteinen julistus, Lausanne Covenant 1974).

Lähetysstrategiassamme olemme määritelleet työmme pääkohteiksi ns. saavuttamattomat kansat. Haluamme nostaa etusijalle ne kansat, etniset ryhmät ja uskonnot, joiden parissa evankeliumia on vähiten julistettu.

Toteutamme lähetystyötämme tiiviissä yhteistyössä Suomen helluntaiseurakuntien lähetysjärjestön Fida Internationalin kanssa. Panostamme lähetysvarojamme myös medialähetystyöhön Avainmedian ja IRR-TV:n kautta.

Seurakuntamme lähetyskohteet v. 2012

Vuoden 2012 aikana tuemme seuraavia lähettejä ja kohteita:

  • Tuemme Avainmedian ja IRR-TV:n mediatyötä eri puolilla maailmaa. Sähköinen- ja printtimedia ovat avaimia joiden avulla miljoonat ilosanomasta tietämättömät ihmiset pääsevät kosketuksiin evankeliumin kanssa.
  • Tuemme työnantajana Kyösti Blomerusta ja hänen perhettään Natasja ja Milaja Blomerusta ja erityisesti heidän tekemää  aktio- ja muslimityötä Etelä-Espanjassa.
  • Tuemme erästä seurakuntaamme kuuluvaa perhettä, joka on valmistautumassa lähetystyöhön muslimien keskuuteen. Heidän kohteenaan tulee olemaan Pohjois-Afrikka tai Lähi-Itä.
  • Tuemme lähetyssaarnaaja Hannu Lahtisen koulutus- ja pioneerityötä. Hannun muslimityön seminaareissa monet kristityt ovat heränneet saavuttamattomien kansojen hengellisiin tarpeisiin. Tukemme mahdollistaa matkat useisiin kohdemaihin. Hannun toiminnassa teemme yhteistyötä Fida Internationalin kanssa.
  • Tuemme seurakuntamme Jarai-työtä. Haluamme seistä jaraiden rinnalla auttaen heitä pääsemään sisälle suomalaiseen yhteiskuntaan ja seurakuntaelämään.
  • Tuemme seurakuntamme arabityötä. Odotamme hengellistä läpimurtoa myös Suomessa asuvien arabien elämässä.
  • Maksamme osuutemme Fida Internationalin tukimaksuista, joiden avulla helluntailiikkeen lähetystyötä voidaan ylläpitää ja varmistaa lähettilasten koulutus.

Lähetysjulkaisuja

Lähetysikkuna 1/2009 - kannet  /  Lähetysikkuna 1/2009 - sivut 2 ja 3

Lähetysikkuna 11/2008 - kannet  /  Lähetysikkuna 11/2008 - sivut 2 ja 3

Lähettien kuulumisia

Blomerusten kirje seurakunnalle 11.8.2012

Lähetysryhmiä
Seurakunnallamme on värikäs ja sisältörikas lähetystyöhistoria, johon on sisältynyt mm. useita omia lähetystyöntekijöitä eri puolilla maailmaa. Lue lisää..